Tilannekatsaus + Zeropoint yhteistyö

Päivitystä ja lisätietoja Zeropoint yhteistyöstä!

ZeroPoint yhteistyössä Porin Raaston kanssa!

Me kaikki tiedämme, miten jalat voivat tuntua raskailta liikuntasuorituksen jälkeen. ZeroPoint-kompressiovaatteet estävät lihaskramppeja, edistävät palautumista, parantavat suorituskykyä sekä ehkäisevät lihasvammoja.

Kompressiotuotteet ovat apuna myös matkustaessa, sillä ne poistavat turvotusta.

Saavuta tavoitteesi ZeroPointin kompressiovaatteiden avulla!

Zeropoint yhteistyö toi osallistujillemme alennuskoodit Zeropointin verkkokauppaan. Nämä koodit on tänään lähetetty sähköpostilla kisailijoille. Käykää siis tsekkaamassa spostinne ja käyttäkää etu hyväksenne. Tässä olisi paikka hommata oikein mukavan pirteät tiimivaatteet molemmille joukkueen jäsenelle. HUOM! Tulemme lähettämään koodin vielä myöhemmässä vaiheessakin mukaan lähteville joukkueille.

Tilannepävitiystä Raaston osalta:

Raastoon on aikaa enään vaivaiset 38 päivää. Tarkoittaa siis sitä, että ilmottautumisaikaa on jäljellä noin kolme viikkoa. Tällä hetkellä mukaan on lähdössä jo nyt huimat 218 urheilija!!! Todella iso luku jo tässä vaiheessa.

Pori energia – sarjassa on mukana 15 tiimiä. Vaikka joukkueita ei ole vielä paljoa, niin laatu voittaa määrän. Erittäin kovatasoinen skaba tulossa!

Teho – sarjassa ilmottautumisia on tullut erittäin hyvin. Tällä hetkellä jo 51 tiimiä ja vapaita paikkoja jäljellä vain 9! Jos tähän sarjaan haluat, nyt on aika pistää ilmottautumista sisään. Lisäpaikkoja ei ole luvassa.

Soma – sarja täyttyy myös mukavasti. 44 tiimiä mukana ja jatkuvasti tippuu lisää yllytyshulluja. Jo nykyiset joukkueet: napatkaa se naapurin Keijo ja Ritva myös mukaan ja tulkaa yhdessä viettämään mukavan hullu päivä.

Muuten sitten, niin reittisuunnittelu ja muu säätäminen on hyvässä vauhdissa ja suuremmilta ongelmilta ollaan vältytty. Jo nyt voidaan luvata että tämän vuoden Raasto tulee olemaan parasta Raastoa koskaan!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s