Porin Raasto 2018 – Village Edition

Heinäkuun 14. päivä 2018 Porin Raasto goes Village Edition. Porin Raaston sydämeksi ja kilpailupaikaksi on viime vuosina vahvasti vakiintunut Yyterin ja Meri-Porin upeat merelliset maisemat. Me Porin Raaston järjestäjinä koemme vahvasti Raaston olevan jossain määrin sidoksissa Yyteriin. Osaltaan tätä puoltaa myös viime vuonna tapahtuman jälkeen toteutettu palautekysely jossa lähes 80 % vastaajista haluaisi tapahtumakeskuksen sijaitsevan aina Yyterissä. Porin Raaston ytimessä on kuitenkin aina ollut myös vahva halu kehittyä ja viedä tapahtumaa eteenpäin. Perinteisesti emme ole halunneet mennä siitä mistä aita on matalin, vaan pyrimme joka vuosi tarjoamaan uuden, erilaisen, elämyskokonaisuuden osallistujillemme. Koska Yyterissä on nyt käyty Raaston jokaisena viitenä vuotena, on sen maastot ja mahdollisuudet koluttu sen verran, että päätimme hengähtää sen osalta hetkeksi ja tuoda tilalle ripauksen jotain uutta. Siksi vuonna 2018 Porin Raasto suuntaakin Kaasmarkun ja Leineperin luonnonkauniisiin kulttuurimaisemiin, jotka tarjoavat poikkeuksellisen komeat mahdollisuudet seikkailu-urheilulle. Koska tapahtumaa ei tulla järjestämään Yyterissä, tapahtumakokonaisuus tulee jonkin verran muuttumaan Pääosin pyrimme kuitenkin tuomaan edellisvuosina toimineet elementit myös nyt mukaan. Tarkempaa kuvausta vuoden tapahtuman osalta alkaa tippumaan alkuvuodesta, mutta jo tässä kohtaa uskaltaa luvata että kastumatta reitiltä ei tule selviämään. Pitkällä tähtäimellä tavoitteenamme on tuoda Porin Raasto vuonna 2019 jälleen Yyteriin, synnyinsijoilleen, joten vuoden 2018 tapahtumasta tullaankin käyttämään nimitystä Porin Raasto 2018 – Village Edition.

Porin Raasto Teamin puolesta
KP ja Matti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s