Ilmoittautuminen auki ja vauhdissa!

Porin Raasto 2018 – Village Editionin ilmoittautuminen aukesi eilen klo 18.00 ja ilmoittautuminen on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Tällä hetkellä 30 joukkuetta on ilmoittautunut, joten reilu neljännes osallistumispaikoista on jo mennyt. Joukkuemäärän maksimi on tällä hetkellä asetettu 80 joukkueeseen joten nyt nyt kannattaa kyllä laittaa ilmoittautumista sisään jos haluaa varmistaa osallistumisensa. Joukkuepaikkoja saatetaan lisätä kevään ja järjestelyiden edetessä, mutta tämän varaan ei kannata jättää.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s