Mysteeri -sarja täynnä – Toistaiseksi

Mysteeri -sarja on nyt ilmoittautumisten osalta täynnä, ainakin toistaiseksi. Ilmoittautuneita joukkueita tuli ennätysajassa 40kpl jonka me järjestäjinä olimme asettaneet alkuvaiheessa rajoitteeksi. Erityisen innostuneina olemme huomanneet, että vaikka Raasto siirtyy nyt hetkeksi pois kotikonnuiltaan, se kiinnostaa ihmisiä silti enenevissä määrin. Järjestelyiden sekä kevään edetessä joukkuemääriä tullaan reitin selvitessä tarkentamaan, ja todennäköistä on että lisäpaikkoja ilmaantuu. Lisäpaikkojen ilmaantumisesta ja niihin ilmoittautumisesta ilmoitetaan netti- sekä facebooksivuilla niin, että kaikille pyritään antamaan tasapuoliset mahdollisuudet päästä mukaan. Tästä syystä emme ota vastaan ilmoittautumisia jonoon. Teho Sport -sarjassa vapaita paikkoja vielä riittää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s