Sarjat täynnä

Rock and Roll! Porin Raasto 2018 – Village editionin ilmoittautuminen on ollut vauhtia täynnä. Tänään pistettiin sitten se 80 joukkuepaikkakin jakoon kun Nallekarhut joukkue päätti lähteä koettamaan kuntoaan Kaasmarkun maisemiin Teho Sport -sarjassa.

Sitten kun reittisuunnittelu saadaan tarkentumaan kevään edetessä mm. mahdollisten Quest -rastien pullonkaulojen osalta. Uusien täydentävien joukkuepaikkojen ilmoittautuminen aukee 1.5.2018. Tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että ainakin Mysteeri -sarjaan voidaan avata lisää paikkoja. Joukkueiden loppulliset määrät ja ilmoittautumisen avaamista koskevat tiedot tullaan tiedottamaan vielä huhtikuun aikana.

Jos kysymyksiä tapahtumaan liittyen esiintyy sitä ennen, voi niitä ohjata porinraasto@gmail.com tai Facebook-sivun kautta.

Hyvällä treenifiiliksellä kevättä kohti!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s