Iltapahtuma myllyllä

Iltatapahtuma on kuulunut olennaisena osana Raastoa jo usean vuoden ajan. Siitä on tullut tapahtuma jossa kisaajat pääsevät rennoissa merkeissä juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia vuoden kisasta ja siihen kuuluneista koukeroista. Iltatapahtumassa on lisäksi palkittu parhaita ja päästy takaisin kisafiilikseen kuvien ja videoiden muodossa

Täksi vuodeksi iltatapahtuma on muuttanut muotoaan Village Editionin teeman mukaisesti. Tällä kertaa iltatapahtumaa vietetään Kaasmarkun kylän myllyn idyllisessä ympäristössä, kävelymatkan päässä kisakeskuksesta. Myllyllä iltatapahtumaa vietetään grillailun ja saunomisen merkeissä. Paikalla on kaksi erillistä saunaa (kärrysauna ja telttasauna), paljukärry sekä grillausmahdollisuus. Tilat myllyllä (sekä saunoissa ja paljussa :D) ovat rajalliset mutta eiköhän sopu sijaa anna. Myllylle ei ole mahdollista tilan puutteen takia saapua autolla joten jätättehän autot kisakeskukseen parkkiin ja kävelette matkan myllylle (n. 900m).

Opastus1

Iltatapahtuma alkaa tapahtuman jälkeen klo 18 aikaan palkintojen jaon muodossa.

Nappaa siis kisavarustuksesi kylkeen grillattavat sekä saunomiskamppeet ja nähdään myllyllä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s