Kilpailuinfo 2018

KILPAILUINFO 2018

PORIN RAASTO – Village edition 14.7.2018

Porin Raasto – Village Edition suuntaa launtaina 14.7.2018 Kaasmarkun ja Leineperin luonnonkauniisiin kulttuurimaisemiin, jotka tarjoavat poikkeuksellisen komeat mahdollisuudet seikkailu-urheilulle. Kilpailukeskuksena toimii Kaasmarkun kyläkoulu.

Vaikka kilpailukeskus ja sitä kautta myös tapahtumaympäristö muuttuvat, on mukana hyvin paljon edellisiltä vuosilta tuttuja elementtejä. Reittiä tuskin pääsee kastumatta läpi, sekä varmasti jossain kohtaa viritetään sekä kilpailijoiden älykkyys että voimaominaisuudet äärimmilleen. Tänä vuonna sarjoissa on palattu kahden sarjan systeemiin, joten ainakin kilpasarjassa taso tulee olemaan todella kova. Tarkemmat sarjakuvaukset ja kilpailuinfot löytyvät alta. Lisätietoja tapahtumasta tiputellaan kevään edetessä some-kanavilla sekä tänne nettisivuille. Pysy kuulolla sillä kesällä Raastetaan!

SARJAT, LAJIT, MAKSUT

 

Teho Sport -sarja yleinen ja naiset. Kärjen kisa-aika n. 4 tuntia, max. 6 tuntia. Maastopyöräily, juoksu, suunnistus ja questejä. Hinta 70€/henkilö.

 

Mysteeri -sarja yleinen. Kärjen kisa-aika n. 3 tuntia, max 6 tuntia. Maastopyöräily, juoksu, suunnistus ja questejä. Hinta 60€/hlö.

 

Kaikissa sarjoissa kilpaillaan kahden hengen joukkueina

Osallistumismaksu pitää sisällään:

 • Kaikki kisajärjestäjien antamat kilpailumateriaalit
  • Numeroliivit
  • Kummallekkin joukkueen jäsenelle omat kartat (vedenkestävät)
  • Reittikirjan
  • GPS-seuranta (vain Teho-Sport sarja)
 • Joukkuekuvaus
 • Ajanotto ja tulospalvelu
 • Kuvaus kilpailun aikana. -> Kuvien vapaa käyttö somessa maininnalla #porinraasto
 • Quest-rastien välineistön
 • Pukeutumis- ja peseytymistilat saunalla sekä kylpytynnyrillä varustettuna
 • Edellisvuosien tapaan loistavat palkinnot Teho-Sport-sarjojen parhaille (3) sekä arvontapalkintoja Mysteeri -sarjalaisille
 • Porin Raasto 2018 – rannekkeen
 • Teho Sport –tuotteita palautukseen
 • Iltatapahtuman ohjelmineen heti tapahtuman jälkeen

 

 

Tapahtumapaikalla mahdollisuus ruokailuun kisan jälkeen välittömästi kilpailun jälkeen. Hinta 8€/hlö. (Pastaruoka, vähälaktoositon). Ruokailuun ilmoittautuminen ja sen maksaminen joukkueilmoittautumisen yhteydessä.

SARJOJEN KUVAUKSET

Yhteenveto

 

Teho Sport-sarja on niille jotka saavat nautintonsa kun muut pääsevät nielemään takana maastopyörän pölyjä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä yllätyksiä matkan varrella riittää, mutta lopulta rehdin kilpailun jälkeen kovat on kovia. Nyt otetaan koneesta kaikki tehot irti!

 

Teho Sport-sarjassa juoksu- ja maastopyöräilyosuudet kulkevat vaihtelevassa maastossa, jossa edetään osittain helppoja uria sekä teknisempiä polkuja pitkin. Suunnistuksellisesti sarjassa joutuu myös ajoittain käyttämään hoksottimia oikein kunnolla. Osallistujilta edellytetään siis suunnistustaitoa, maastopyörän hallintaa, hyvää kuntoa ja reipasta reissumieltä.

Ohessa suuntaa antavat matkapituudet osuuksille:

Maastopyöräilyä: n. 40km

Juoksua: n. 8km

Quest-rasteja: n. 7-9

Mysteeri-sarja on niille joilla on tukku seikkailumieltä, mutta nautintoon ei tarvita välttämättä maitohappojen maksimointi. Saattaa olla että tämän sarjan osallistujille koko urheilukunto on täysi mysteeri. Sitä suuremmalla syyllä kannattaa tulla ottamaan selvää mysteeristä selvää ja katsoa mihin rahkeet Raastossa riittävät.

 

Mysteeri-sarjassa juoksu- ja maastopyöräilyosuudet kulkevat helpommissa maastoissa, joissa pärjää peruskunnolla, hyvällä kisafiiliksellä eikä pyöränkään tarvitse välttämättä olla kisakireä maastopyörä. Suunnistuksellisesti kuntosarja sopii myös vähemmän suunnistaneille tiimeille. Haasteita tässäkin sarjassa löytyy erityisesti Questin muodossa kaiken tasoisille Raastajille.

 

Ohessa suuntaa antavat matkapituudet osuuksille:

Maastopyöräilyä: n. 20 km

Juoksua: n. 7km

Quest-rasteja: n. 6-8

LÄHTÖ

Molempien sarjojen yhteislähtö tapahtuu kilpailukeskuksesta klo. 10.00. Sitä ennen tapahtuu prologi tehtävän jako klo. 9.45, jossa kaikkien joukkueiden tulee olla paikalla

Kisakeskus: Kaasmarkun kyläkoulu. Osoite navigaattoriin: Kylänraitti 66, 29310 Kaasmarkku

 

KILPAILUSÄÄNNÖT

Kilpailusäännöt ja palkitseminen tarkentuu kevään aikana. Tästä infoa tulee Facebookiin, nettisivuille ja osallistujille sähköpostiin. Lopullisesti kilpailusäännöt löytyvät reittikirjasta

PAKOLLISET VARUSTEET

Pakollinen varustelista on alustava ja tarkentuu matkalla kohti kisaa. Lopullinen varustelista lähetetään kilpailijoille sähköpostilla ennen kisaa

 • Emit (tiimikohtainen varuste) voi myös vuokrata kisajärjestäjiltä.
 • Puhelin vedenpitävästi pakattuna, esim. Minigrip-pussissa
 • Kisajärjestäjän antama reittikirja + kartat (kisajärjestäjä antaa kisan alussa)
 • Vedenpitävä kynä, mieluiten useita
 • Energiaa ja juomaa 5-6 tunniksi
 • Reppu tai muu vastaava
 • 2 pyörää pyöräosuuksilla
 • 2 pyöräilykypärää, pakollinen kaikilla pyöräosuuksilla
 • 2 pelastusliiviä
 • 2 uimapatjaa

 

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA UUDELLEEN 1.5.2018 KLO 18.00.

Teho Sport-sarjaan otetaan yhteensä enintään 40 tiimiä. 

Mysteeri-sarjaan otetaan yhteensä 70 ensimmäiseksi maksanutta tiimiä.

Ilmoittautuminen tapahtuu www.porinraasto.com –sivulla, kohdassa Ilmoittautuminen. Seuraa sivun ilmoittautumis- ja maksuohjeita. Kilpailumaksu maksetaan Eventio-ilmoittautumispalvelun kautta. Kunto- ja alennusliput eivät käy maksuvälineiksi. Ilmoittautuminen sulkeutuu kun sarjat ovat täynnä tai 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

 

ILTATAPAHTUMA

Iltatapahtuma järjestetään edellisvuosista poiketen kilpailukeskuksen läheisyydessä heti kilpailun jälkeen n. klo 18.00. Iltatapahtuma järjestetään Kaasmarkun keskisellä myllyllä (Myllärinkuja 20, 29310 Ulvila). Paikalla on kaksi erillistä saunaa, paljukärry sekä grillausmahdollisuus. Iltatapahtuma on olennainen osa Raasto sillä siellä joukkueet pääsevät vielä paremmin tutustumaan toisiin joukkueisiin ja muistelemaan kisan kiihkeitä vaiheita. Iltaohjelmaa on myös luvassa kisakuvien, kisavideon ja erilaisten kisailujen muodossa. Tarkemmat tiedot iltatapahtumasta lähempänä kisaa.

PERUUTUSEHDOT
Jos joukkue on estynyt osallistumaan kisailuun esimerkiksi sairastumisen takia, osallistumisoikeus siirtyy seuraavaan vuoteen. Rahoja ei palauteta

 

TIEDOTUS

Nettisivut: www.porinraasto.com
Facebook: www.facebook.com/porinraasto

 

YHTEYSTIEDOT

Järjestäjä Experience Productions Ry / Uroskarhut Ry

porinraasto@gmail.com

Kilpailunjohtaja 2018

Kari-Pekka Seppänen 0440806943

Oikeukset muutoksiin pidetään.

 

 Treenaukset käyntiin, paria etsimään ja katseet kesää kohden!

Mainokset

Porin Raasto on kahden henkilön joukkueilla kilpailtava multisport-tapahtuma joka kilpaillaan vuonna 2018 Kaasmarkun ja Leineperin maisemissa

%d bloggers like this: